shërbim

Kompania jonë është shumë serioze për të para-shitjes dhe pas shitjes shërbimi:

Për të konsumatorëve për të kuptuar performancën dhe zbatimin e makinës, dokumentet e detajuara teknike mund të furnizohen. Përgjigja jonë për pyetjen e konsumatorit është praktik pa ndonjë overstating dhe mashtrimit.

Ne mund të organizojmë të konsumatorëve për të vizituar përdorues tonë makinë dhe të modifikojë funksionin e makinës sipas kërkesave aktuale të konsumatorit.

Ne mund të trajnojë stafin nga konsumatori për të vepruar dhe për të ruajtur makinë para makinë-dispeçimit.

Ne do të jetë përgjegjës për instalimin dhe komisioneve pas makinës arrin në fabrikën e konsumatorit. Teknik ynë lë kur operatori mund të veprojë makinë shkathtësi dhe në mënyrë të pavarur.

Periudha e garancisë Cilësia është një vit. Brenda periudhës së cilësisë së garancisë, ne do të ofrojmë ndonjë pjesë të dëmtuara lirshëm duke përfshirë edhe shërbimin e riparimit.

Ne ofrojmë shërbimin e përcjelljes të përjetshëm, të kalojë të cilësisë garanci kohë, ne vetëm të ngarkuar koston për pjesë këmbimi dhe të shërbimit.


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni House