• furniture accessories mixed packing machine
  • Screw counting packing machine
  • hardware weighing and packing machine for bulk items

Produkte Featured

Produktet e aplikueshme përfshirë vidë, arrë, rondele, pranverë, rrufe në qiell, gozhdë, kunj druri, pajisje tub etj industri në fuqi, duke përfshirë mobilje, fasteners, lodër, elektrike, shkrimi, tub, automjeti etj funksioni kryesor i makinës paketimit, duke përfshirë peshon dhe numërimit për qese, kuti, kuti kartoni.

Shanghai Feiyu Packaging Machinery is a collection of research and development, manufacturing, sale and service in the integration of Hardware Packing Machinery manufacturer. We always focus on technological innovation of Automatic Hardware Packing Machine, and obtain may patent on key technology. Such as Fiber-Counting Device, Weight Detecting Device and Weight Checker. We also developed many exclusive technology, such as Linked Bag Packing Machine, Mixed Weighing and Fibre Counting Packing Machine. 

Lexo më shumë

Klientët tanë me vlerë

Blum
Canon
Daikin
Dunan
Emerson
FAW
Fotile
Haier
Hettich
Hikvision
IKEA
Jomoo
LEGO
Midea-logo
Sanyo
Stanley
Trefl
Robam

certifikatë